Hemma i viken igen

Nyss hemkommen från Malmö och dagen har tillbringats med städjobb, s e j o b b . Haha så stolt över mig själv att jag städar! Men vad gör man inte för en USA resa? ;O
Håller på för fullt att fixa till mitt nya rum, tapeterna är uppe, möblerna också och nu fattas bara nya gardiner, tavlor och lite speglar.
Jag kanske nämt att jag ska vara ledare för medelåldersgympa i höst, with my mum. Vi har nyss satt ihop en timmas program och tränar det för fullt ut så att det sitter. Riktigt roligt, och super jobbigt.

Jag har så otroligt mycket skit i mitt rum, nuköpta saker som jag aldrig använt! Jag behöver sälja masssssor på blocket. Får se hur de blir med det, annars har jag en syster med stora valpögon som ofta tittar på mig - kan jag få något? Ska du verkligen ha den där? Snälla?


Hatt fnatt

Gissa vad jag ska göra nu? Ta bussen in till Gustav Adolfs torg och inhandla mig en hatt på H&M, jag har hur länge som helst velat ha en men inte hittat någon som både är prisvärd och snygg. Svart ska den va, hoppas den bara finns kvar i min storlek. Det stod i valet och kvalet mellan en hatt och boken MVG i allt för 349, men den kan jag låna på bibblan hemma så då sparar jag lite där.
Något i den här stilen blir det:

Fransk manikyr

Jag har nyss fått fransk manikyr, elegant som tusan. Bara man ser naglarna så skiner man upp som en sol.

(Ursäkta den dåliga kvaliten)

Det första jag fick göra var att lägga häderna i varmt vatten för att mjuka upp dem lite, därefter kliptes nagelbanden, det filades, gammalt skinn togs bort, fick handmassage med nagelbalsam och sedan började målningen.
Först målades det vita längt ner, därefter målade hon på ljusrosa baslack på och sedan (efter mycket väntande på torkning) vanligt lack. För att ta bort färg som kommit utanför använde hon någon slags vit tuschpenna.

Längesensist

Åh vad jag har saknat bloggen! Det har bara krypit i fingrarna på mig. Fortfarande i Malmö ch så snart som möjligt kommer det upp bilder på lite som inhandlats!

Dagen har spenderats ute på stan, häng på stor skatetävling på Stapeln och ännu mer shopping. Behövs vekligen lite nytt till hösten! Jenas, jacka, skor, alla basplagg. Så otroligt trött på mina kläder. Så fort jag kommer hem ska jag försöka sälja hälften av det på blocket! Har köpt kläder, väskor, skor som jag aldrig använt pga att jag impulsköper rätt mycket, lite för mycket rent ut sagt.
 
Jag mår så bra just nu, jag har äntligen börjat njuta på riktigt av sommarlovet. Har så svårt att varva ner eftersom jag är en liten stressfia hahaha. Och jag oroar mg hela tiden för saker, saker som har hänt, kommer hända och som kan hända. En orolig själ är vad jag har.

Jag blir på så bra humör när jag läser bloggar som aldrig ger upp, har höga dömmar i livet och ger sig inte! Sånt älskar jag, eftersom jag lite grann är av samma sort själv.


Godmorgon ;)

Någon som är vaken? Jag kom nyss hem från sjön och sitter med datan i knät och jäspar samtidigt som jag tittar på MVT Breakfastclub, just nu är det Britney. :)
Jag ska jobba om tio minuter, och sedan ska jag försöka hinna med bussen ut till Olivia runt 10. Gud så härligt det var på jkön, livskvalité på högsta nivå! Bara sitta framför brasan med dom man älskar mest och se på alla fyrar, stjärnor, månen, vattnet...Och vakna av att vågorna kluckar och solen lyser än i ansiktet. Ja ni fattar. 

Nej nu måste jag kila. Pussen  


Update

Idag, äntligen är det härligt väder! Blir en tur ut till sjön senare. Jag som skulle gått ut och gått en långpromenad med Elli&Love ut till Gränsö vid nio imorse. Men tror ni inte jag försov mig? Typiskt.
Jag åt frukost, satte mig vid datan, åt lite bullar och gjorde lunch. Nu sitter jag här igen. Skulle varit med bästaemma men det blir sjön istället. Smsar med min käre vän carl som just nu är Tjeckien där hans pappa bor. Snacka om coolt!

Nu: hoppa studsmatta med min lillasyster! Puss

'

Passa på! 20 kr nu!


Strike?


Tänkte visa er min otrolig lyckade serie där X X X X, grrr säger jag bara ;)

H&M


Hittade en otroligt snygg outfit.
Mums

HIV/AIDS

Nu slog det mig en tanke åt de människor som har HIV/Aids, tänk att leva med att man ska dö. Att veta att sina sista dagar räknas. I Västervik till exemel är HIV/Aids ganska ovanligt precis som i resten av Sverige, men eftersom allt fler människor struntar i att skydda sig sprids viruset vidare till allt fler och fler. Det kommer göra att om en person får HIV i till exempel Västervik utan att den vet om det och fortsätter att ha oskyddad sex så blir allt fler smittade. Då skulle det inte dröja lång tid förrän många är smittade. Två personer som jag känner  var oroliga för att de har fått ett HIV virus, men som tur var var inte det sant!

Forskarna håller ju på med bromsmediciner, men det gör ju inte att viruset försvinner. Jag undrar hur lång tid det kommer ta tills det uppfinns ettt botemedel som tar bort viruset helt. Säkert inte förrän om 30 år eller något, då kanske det redan har blivit allt vanligare i Sverige och många människor redan dött.

Skydda er, både för andra och för er egna skull!


Vi måste tänka mer på framtiden.


Tis 14/7

Mår ni bra? Idag har det regnat här i viken, jag som tänket måla grannens staket så att jag kan tjäna ihop lite pengar till nästa sommars resa till USA! Gud vad jag längtar. Finns inga ord!! Just nu sitter jag med datan i knät och tittar på firande av kronprinsessan, Måns alltså! Han gör det så bra! :) Jag är förövrigt inget stort fan av honom men idag så!

Föresten, någon som följer The Hills? Jag verkligen älskar serien! Har nog sett alla avsnitt tusen gånger om, just nu ser jag på de absolut senaste avsnitten i små episodes på youtube..:) Tråkigt att Lauren bara är med i en säsong till! Det var ju hon som gjorde själva programmet, men å andra sidan förstår man henne. Lauren verkar vara en sån otroligt bra vän, bryr sig verkligen om alla och säger vad hon tycker om det händer något. Hedi och Spencer finns inte så många ord om, så paparazzigalna! Jag tycker det är sorgligt att Spencer har "gjort" om Heidi så mycket. Jag hoppas verkligen att LC & Heidi blir vänner denna säsong. Nu eller aldrig känns det som. Men det återstår att se..






För att inte glömma Audrina och hennes coola stil!


Whitney Port - ingen har väl missat succeserien The City? Otroligt vacker och har båda fötterna på jorden.


Få slankare lår

Har du samma problem som jag och som, tyvärr väldigt många har komplex över? Låren, dom stora runda sakerna med celluliter, haha. Tråkigt men sant.
Här kommer lite personliga tips som fungerar, i allafall för mig. Jag har länge länge länge haft komplex över dom. Dock ska jag väl inte klaga eftersom stora delar av låren innehåller muskler, inte fett. Så länge jag tränar får jag leva med det, men insidan av låren. Det är fanimej inte muskler. Det är just där som mitt fett samlas, och många andras också. Stämmer, eller hur?

Drick mycket vatten - 1,5L/dag. Jag kan erkänna att jag inte är någon vattendrickare direkt men när jag läste att en person minskat 3 cm i cm runt låren genom att träna regelbundet och dricka just så mycket vatten. Efter ca 6 veckor kommer du, förhoppniningsvis få se på resultat. Glöm inte att mäta låren med måttband på samma ställe varje gång.
Löpning - helst på morgonen innan frukosten då man bränner som mest. Energidepåerna är ju nästan tomma och har kroppen inget annat val än att börja bränna bort fettet.
Cykla - så mycket som möjligt, upp för backar, ner för backar, till kompisar, träning, aktiviteter, ja allt!
Testa "födabarnmaskinen" på gymen - man sätter sig precis som en stol och särar på benen och trycker sedan benen antingen inåt eller utåt beroende på inställning. Snacka om att träna insidan av låren!
Gå Gå Gå - du tränar låren och rumpan i varje steg du tar.
Stegräknare - införskaffa en stegräknare så kan du sätta små mål varje dag som du måste klara, börja med 2 000 och öka sedan succesivt.

Har du komplex över celluliterna på insidan, utsidan av låren eller rumpan?
Bodyscrub - skrubba varje gång du duschar så att du får igång cirkulationen där groparna i huden är. Massera även lite varje gång du vaknar och går och lägger dig.
Med tiden så reduceras och bleks celluliterna.

   

Hoppas något av dessa kan hjälpa dig i vägen till dina drömlår. Det är inte omöjligt, ingenting är omöjligt.


Miley Cyrus does Teen Vogue




Jag bara älskar den här bilden när hon rider, den får mig att må bra, bättre.
På något sätt visar den att man kan ta sig igenom allt här i livet, allt löser sig till slut. 
Det finns inga gränser, bara möjligheter.


älskade modesida

Heta sandaler i balmainmodell

Kan man bli kär i ett par sandaler? Med nitar? Jag kan.

www.modekungen.se

Moderna och slitna jeansshorts

Älskar denna underbara outfit, de slitna shortsen, nitarbaandet och London t-shirten. Vill ha vill ha vill ha.
Men utan sommarjobb och pengar kommer man inte långt.

Motorcykel race



Gissa vem jag tillbringar mina dagar med just nu? Idag, dagen till ära har vi firat Becka som fyller 16 imorgon och åkt mini motorcyklel. Jag åkte på den "stora" motorcykeln, om man nu kan kalla den det. Becka körde för fullt med den lilla, sjukt kul och satans vad fort de går på raksträckor. Eftersom vi inte hade rätt längd inne så såg våra ben roliga ut ... hahaha.

Pussen

R.I.P

Du kommer alltid finnas kvar i mångas hjärtan, som den popkung du var.
Du lyckades inte bara fastna i en generation utan i flera stycken.
Varje låt har ett speciellt budskap.
Ett budskap som fastnat i otroligt många människors hjärtan. 

 




RSS 2.0