Skönhetstips - som funkar

Tänkte tipsa om ett trix om man ofta har påsar under ögonen, jag hatar själv att ha det. Man ser så trött och sliten ut även fastän man har sovit ordentligt. Men påsarna kan även framkallas av allergi, sena utekvällar eller så har man helt enkelt fått oturen att ha dem i generna.

Det du kan göra för att reducera påsarna är att lägga in två teskedar i kylen, helst innan du lägger dig och när du vaknar lägger du på teskedarna på varje öga i ca 2-3 minuter. Därefter smörjer du in dig med din ansiktslotion eller de krämer som du brukar använda på morgonen.

Ett annat tips som funkar är om du har fett hår, hinner inte duscha eller något annat "akutfall". Det du kan göra är att pudra över mjöl över ditt nyborstade hår, det kommer se fräschare och nyduschat ut i allafall för en kväll eller en dag, beror lite på vilken hårtyp du har.

Dessutom ska man inte använda balsam alltför ofta om man har fett hår och skölja av håret med kallt vatten. Om du nu har långt hår så förstår jag om det skulle bli kaos i håret utan balsam, ta bara lite i topparna och inte i hårbotten. Det finns även många olika varianter torrshampo som du kan använda, ett tips är att be att få lite prover i affären från några olika shampon och så kan du ta hem dem och jämföra. Då sparar du både pengar och får ett shampo som passar just ditt hår.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0